ˆ

Lista zmian

Zmiany z dnia: 2018-04-26

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
08:08:36 Upublicznienie elementu załącznik do informacji OŚWIADCZENIE MAJĄTKOWE wójta, zastępcy wójta, sekretarza gminy, skarbnika gminy, kierownika jednostki organizacyjnej gminy, osoby zarządzającej i członka organu zarządzającego gminną osobą prawną oraz osoby wydającej decyzje administracyjne w imieniu wójta Zofia Wielgus
08:07:18 Deaktywacja elementu załącznik do informacji OŚWIADCZENIE MAJĄTKOWE wójta, zastępcy wójta, sekretarza gminy, skarbnika gminy, kierownika jednostki organizacyjnej gminy, osoby zarządzającej i członka organu zarządzającego gminną osobą prawną oraz osoby wydającej decyzje administracyjne w imieniu wójta Zofia Wielgus

Zmiany z dnia: 2016-04-11

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
09:14:52 Edycja elementu informacja OŚWIADCZENIE MAJĄTKOWE wójta, zastępcy wójta, sekretarza gminy, skarbnika gminy, kierownika jednostki organizacyjnej gminy, osoby zarządzającej i członka organu zarządzającego gminną osobą prawną oraz osoby wydającej decyzje administracyjne w imieniu wójta Zofia Wielgus
09:11:56 Upublicznienie elementu załącznik do informacji OŚWIADCZENIE MAJĄTKOWE wójta, zastępcy wójta, sekretarza gminy, skarbnika gminy, kierownika jednostki organizacyjnej gminy, osoby zarządzającej i członka organu zarządzającego gminną osobą prawną oraz osoby wydającej decyzje administracyjne w imieniu wójta Zofia Wielgus
09:11:25 Usunięcie elementu załącznik do informacji OŚWIADCZENIE MAJĄTKOWE wójta, zastępcy wójta, sekretarza gminy, skarbnika gminy, kierownika jednostki organizacyjnej gminy, osoby zarządzającej i członka organu zarządzającego gminną osobą prawną oraz osoby wydającej decyzje administracyjne w imieniu wójta Zofia Wielgus
09:01:29 Upublicznienie elementu załącznik do informacji OŚWIADCZENIE MAJĄTKOWE wójta, zastępcy wójta, sekretarza gminy, skarbnika gminy, kierownika jednostki organizacyjnej gminy, osoby zarządzającej i członka organu zarządzającego gminną osobą prawną oraz osoby wydającej decyzje administracyjne w imieniu wójta Zofia Wielgus
09:00:41 Deaktywacja elementu załącznik do informacji OŚWIADCZENIE MAJĄTKOWE wójta, zastępcy wójta, sekretarza gminy, skarbnika gminy, kierownika jednostki organizacyjnej gminy, osoby zarządzającej i członka organu zarządzającego gminną osobą prawną oraz osoby wydającej decyzje administracyjne w imieniu wójta Zofia Wielgus

Zmiany z dnia: 2009-09-10

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
12:00:18 Edycja elementu informacja OŚWIADCZENIE MAJĄTKOWE wójta, zastępcy wójta, sekretarza gminy, skarbnika gminy, kierownika jednostki organizacyjnej gminy, osoby zarządzającej i członka organu zarządzającego gminną osobą prawną oraz osoby wydającej decyzje administracyjne w imieniu wójta Piotr Szempliński

Zmiany z dnia: 2009-08-13

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
08:24:37 Edycja elementu informacja OŚWIADCZENIE MAJĄTKOWE wójta, zastępcy wójta, sekretarza gminy, skarbnika gminy, kierownika jednostki organizacyjnej gminy, osoby zarządzającej i członka organu zarządzającego gminną osobą prawną oraz osoby wydającej decyzje administracyjne w imieniu wójta Administrator Systemu

Zmiany z dnia: 2009-08-12

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
08:50:34 Upublicznienie elementu załącznik do informacji OŚWIADCZENIE MAJĄTKOWE wójta, zastępcy wójta, sekretarza gminy, skarbnika gminy, kierownika jednostki organizacyjnej gminy, osoby zarządzającej i członka organu zarządzającego gminną osobą prawną oraz osoby wydającej decyzje administracyjne w imieniu wójta Administrator Systemu

Nawigacja między stronami listy informacji

« powrót do poprzedniej strony